Spesialfunksjoner - Ambro Security as

Spesialfunksjoner som har betydning for video og opptakskvalitet, ut i fra behov og miljøet hvor overvåkningskameraet  utplasseres - du får her en forklaring på de viktigste av disse:

WDR - Wide Dynamic Range (herunder også SWDR . Super Wide Dynamic range)
Av de mange funksjoner som benyttes  på forskjellige overvåkningskamera, er kanskje WDR og SWDR den viktigste med hensyn til den totale videokvaliteten, både for Live-View (live visning på monitor) og Recording (opptak).

Det WDR gjør er å utjevne forskjellen på lyse og mørke områder i bildet - hvor den demper sterkt lys, typisk fra solen eller dagslyset som kommer inn ett vindu og gjør mørke områder og områder med skygge, litt lysere.  Dette gjør bildet mer harmonisk og helhetlig, samtidig som detaljer, som ellers ikke ville blitt synlige, trer tydeligere frem.

IR CUT og IR FILTER
Dette er en funksjon som slår av IR lyset når det ikke er behov for det (når det blir lyst nok), og filtrerer ut gjenskinnet som typisk kan påvirke videobildet og dermed resultatet du sitter igjen med.

LED ARRAY
Er i likhet med vanlig LED belysning på overvåkningskamera, en funksjon som gjør kameraet i stand til å "se-i-mørket" og dermed vise hva som foregår foran overvåkningskameraet selv når det er helt mørkt ute eller inne. Forskjellen på LED lys og LED Array er størrelsen på lampene, hvor LED lys er ett antall små led lamper som sørger for lyset som skal til for at overvåkningskameraet skal kunne se i mørket - mens LED Array er gjerne bare to veldig mye kraftigere LED lamper som sørger for nok lys til at overvåkningskameraet skal kunne "se-i-mørket". En annen forskjell er også at mens vanlig LED lys har en begrenset levetid på noen tusen timer i beste fall, så har LED array gjerne en levetid på flere ti tusen timer.


Har du funksjoner og  begreper som du gjerne vil ha forklart?  Send  oss en mail via vårt kontaktskjema, og vi legger det ut her slik at andre også kan ta del i informasjonen.
Tilbake
  • paypal_icon
  • visa_icon
  • mastercard_icon
  • american_express_icon
  • discover_icon
  • dinners_club_icon
  • jsb_icon